Bless Online - Current Generation Mmorpg
  • Tsurata
    #128
    1. Igen a Neowiz fogja saját maga publikálni Steam platform fókusszal, de lehet lesz sima webes/launcheres megoldásuk. (Hasonlóan mint a Black Desert Onlinenál) , a cash shopról sajna semmi infó, de törekednek nem p2w-re csinálni. Hasonló lesz a rendszer és a verzió mint a Japán Open Beta. A Rebuild verzióval kezdtek el bepakolni mount kosztümöket, illetve vannak egyéb más kosztümök is fegyverekre és karakterekre. Kozmetika és enchant segítők, pet/mount seal eszközök és egyéb apróságok lesznek. Talán VIP rendszer is, olcsóbb waypoint stb...
    2. A PvE-n kb végigszáguldhatsz nyugisan, ha flying mountod van akkor soha nem támadnak meg mert nem érnek el a levegőben. A Dungeonokhoz kell party, 28-as szinttől kb. A progression át lett gyúrva, a küldik rewardjai nem mindig megfelelőek, de ezen folyamatosan állítgatnak. Néhány craft gearhez például sokkal nagyobb mati kell, mint a gear szintje. (Lv32 kék ruha -> Lv40-es elitből kell hozzá mati). Grindolgatni openworldben eltudsz magadtól is, a loot sajna csak általános, partyban nem kap senki saját lootot és kevesebb az exp is.
    3. Klánok... hát... warehouse és party keresőnek elmennek, jelenleg ennyiben kimerül az értelmük, egy-két bónuszt is adnak, de elhanyagolható.
    4. A combat egész jó, így a grind nem unalmas annyira, szépek a helyek és a skillek. Vannak napi küldik, illetve a sztori/side questekben sok a lumenás küldi(cash shop currency) amikre érdemes odafigyelni. A questek chainbe vannak kötve, így sok quest csak questekkel nyitható meg. Az endgame igazából elite instance farmolásból áll, lv45-50ig gyorsan eljutsz(legalábbis koreai verzión), max 1 hónap.