• Vol Jin
    #16
    "a hozzászólók nagy része még a kommunizmusban születhetett, hogy ennyire egysíkúan gondolkodnak."

    Valszeg fogalmad sincs arról, hogy mit jelent a könyvelés. Egy rakás törvényi előírás kötelez arra, hogy mindenféle szír-szart kinyomtass, és egy dossziéban kibaszd a polcra, ha jön az ellenőr.

    Vagy valahol tehénszart lapátolsz egy mezőgazdasági üzemben, vagy egy a jelenlegi oktatási rendszernek nem nevezhető káoszban kallódva hülyülsz. Mert ha esetleg mondjuk egy sofőr lennél, akkor azért lenne annyi rálátásod a dolgokra, hogy mindenféle menetlevéllel meg számlákkal kell bizbaszolni. De hogy adminisztratív munkakört még az életben nem láttál el, az tuti.

    Egyébként röhöghetnékem van, amikor egy tinédzser azt hiszi, hogy az infogenerációhoz tartozik, az idősebbek meg digitális analfabéták. Ha nem informatikusnak mész, akkor igencsak alulmaradsz egy harmincévessel vagy egy szerencsésebb negyvenessel, ha IT-ről van szó. Mert ennek a korosztálynak lehetősége volt érteni a technológiához. Jumnperelés, kiszedem-berakom, bővíteni, stb. Re meg az intercitín, amikor bevonatozol a pszichológushoz felülvizsgálatra, fészbúkolsz a mobilon és azt hiszed, hogy ettől technológiai guru vagy.