• Jakuza1
  #21
  Es kit erdekel, hogy minek mekkora a koltsege ? Kutyat se.
  Jah, hogy mert tul sok a koltseg, akkor fizessen aki nem elkoveto ? Hulye vagy te edesfiam ? Meg ez az 1%-os butasag is, legalabb a szamokkal lennel tisztaban. Tehat most 37% vasarlo azert fizet, mert te lopsz ?
  Ertem en, ez am a jogallamisag. Altalanydij ? Hol nevezik ezt atalanydijnak ? Sehol, de meg formajaban sincs koze hozza.

  Megegyszer , hogy mindenki tisztaban legyen ezzel a jogserto magatartassal, amit a jogvedok probalnak a tisztesseges vasarlokkal szemben elkovetni.


  1. Aki megvette a termeket, az mar kifizette a jogdijakat.
  2. Ha megvesz egy telefont amire ramasolja a megvett termeket, kulon megfizetettnek vele egy olyan tetelt, amivel masodszor fizettetnek ki vele egy szerzoi dijat, amit mar megvasarolt egy masik adathordozon.
  3. Ha valaki eltulajdonit valamit, azt a torveny szerint nem massal fizettetnek meg, akinek nincsen semmi koze hozza, vagy ha igen akkor az jogserto etikatlan magatartas tudtommal a romai jogban.

  De ugy tunik te olyan vilagban elsz ha, a szomszed lopja az aramot, akkor te az ilyen magatartas szerint amit a jogvedok kepviselnek ebben az ugyben a kollektiv bunosseg feleloseg mellett teged is buntetessel kell hogy sujtson a birosag, mert massal kell akkor megfizetetni a kart, amit nem o okozott. Ne viccelj mar.