• Vol Jin
    #23
    Amúgy azt vettem észre, hogy mostanában kritikus vagy az applel szemben. :-D

    Az Amigára visszatérve a leggyorsabb 68K-s Mac egy 68060-as Phase5 bővítőkártyás Amiga 4000 volt. A Mac addigra áttért PPC-re. Ha minden igazt, sosem volt bennük 68060-as, mert a 68040 után váltottak PPC-re. A Workbench alatt egy screen volt megnyitva, és azon egy virtuális gépen futott az MacOS7. A tesztprogram szerint gyorsabb volt, mint a csúcs 68K-s Mac.

    A Fuckya klubban talán volt egy nonintel sceen party, ahol dempverseny meg ilyen egyébb nyalángságok voltak. A party csúcspontja az volt, amikor kiraktak egy PC-t, és a nagyérdemű szétvertre. Ha jól emlékszem Lay a Crimson Fzdihádból olyanokat odabaszott, meg rigdalt, hogy vérzett is. Mindenki ugrott egyet a konfigon, és a végén olyan lapos lett a ház, mintha alufóliából lett volna. Mindezt hatalmas örjöngések közepette. Elvileg baromi jó feszültséglevezető. :-)

    A seregben is volt ilyen, és kár hogy arról lemaradtam. Kimentek páran egy koncertre valami művelődési házba, és a zenekar végső atrakciója az volt, hogy széttört az énekes a gitárszóló alatt egy odakészített széket. Ezek a barmok annyira begerjedtek, hogy elkezdték aprítani a művház székeit. Az személyzetnek azt mondták utána, hogy azt hitték, hogy ez a koncert része, és direkt azért lettek odarakva a szímpad mellé. :-D

    Jöttek be a laktanyába, és mindegyik úgy vigyorgott, mintha szexuálisan zaklatta volna őket egy leánykollégium. :-D