1585982264.jpg
Mount & Blade II: BannerLord
  • uwu2020
    Ez szerintem korábban is így lehetett, de van, hogy elérhetetlen a győzelem. Azért ez kurvagáz, több száz óra játék után, nem kaphatom meg a nyavajás victoty feliratot.
    A végén, mikor összeeskücés van, nem szabad túlságosan agyoverni az ellenséget! Ha minden földjüket elfoglalod, de nem megy fel a pont 100-ig, spawnolgatni és fosztogatni fognak és -100 pontot kapsz. Ha a leggyengébbet hagyod utoljára, amíg a mási kettőt kiírtod az utolsó frakcióhoz áll be mindhárom nép minden klánja, és kicsi 12-13 fős csapatokban spawnolgatnak újra a végtelenségig az urolsó frakció eredeti fővárosa körül. Nem tudom mi lenne, ha hagytam volna nekik várost, de gyanítom, hogy hasonló. Kipróbálni nem tudom, mert nincs már meg a mentés, ahol van földjük. Igy most -100 ponton áll a küldetés az utolsó néppel, és nincs béke, pedig a másik 2 nép eltűnt. Most azt próbálgatom, hogy leraktam a seregem, és 30 fős csapattal fogdosom össze őket, mert volt, hogy a -100 pont felkúszott -40-ig. Abban reménykedek, hogy ha mindet foglyul ejtem, vagy átállítom, talán vége lesz, de nem sok remény van, elég tégóta ezt csinálom, és még mindíg van 20 klánjuk, és csak halnak és spawnolgatnak. Az is baj, ha nem egyedül kaponm el őket, a vezéreim vagy el se fogják, néha el is engedik őket, és csak spawnolnak újra, meg újra. Nem értem a program miért díjazza -100 ponttal ezt az állapotot, szerintem rohadtul halottak, és nem a győzelem küszöbén állnak, a +100 pont kicsit értelmesebb lenne, meg hogy győztem, vagy valami! Megpróbáltam kivégezni a királynőt, de semmi eredménye nem volt, átvette más a helyét.
    Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2022.08.30. 06:01:17