randomly#16
Én még windows 8-as vagyok. Az első dolgom volt az indítópultba rakni egy asztal megjelenítése parancsikont azóta jól elvagyunk. A csempét csak 1-2mp-re látom.
Nem tudtam felfogni egy egeres rendszernek miért lenne jó hogy 8 helyre tudok kantintattani a helyett hogy az asztalon akár 60 ikon is elfér.
A start menü az XP féle volt az igazi királyság. Baloldalt fixen mindig ott a 8 program ami kell mindig. Mert ugye az asztal mindig összekeveredik még 2014.-ben is annak akik 2 monitort használ ... és néha le is csukja az inteles notiját. na ilyenkor a flash player megy halálba.
A telefonjaimról ismerem 1 évig az IOs-t na azt soha többet. Most 2 hónapja van android ... ez még tettűbb ezzel a barom letisztult designnel. Nem azt mondja mint anno a symbian hogy Te barom akarsz kapcsolódni mert épp nem vagy nyomsz egy OK-t és kapcsolódik. hanem a térerő jel ki narancs sárgul azt nem szól hogy hé te barom kikapcsolódott az adatforgalom nem akarod bekapcsolni ha 10x-re nyomod a frissítés gombot. Persze hogy hogy kapcsolódott ki az örök rejtély.
Sajnos win mobilom még nem volt csak reménykedni tudok hogy az jobb mint ez az android, mert ha letelik a 18 hónap amíg frissül tuti megy a háztól.
Na szóval Én kérem vissza a régi windowst asztallal és start menüvel mert az egy jó dolog ennek köszönheti a létét a win.
Ez a jobb oldalról bekúszó valami ami akkor jön ha nem kéne egy hulladék. A hálózat kezelés menü rendszere katasztrofális az egyszerűsítés miatt. Még szerencse hogy van dos ablak és ipconfig. :-) Mondom DOS.
Akkor még egyszer a Windows 8 az tévút az XP után mert arról érkeztem az SSD "miatt" a többi kimaradt. :-)