A mienk pedig más. Összegyűlvén megbeszéltük anno, mennyit érsz. Talán sejted, kikkel...
Sajna, semmit, ezt sokak előtt bizonyítottad már.
Hajthatatlan és elvakult Android gyűlölő vagy, aki soha meg sem rezzent a szétszedett érvei romjain.
Ami azért vicces, mert miközben ostobaságok tucatjaival szidtad az Android-ot és a Samsung-ot, közben Samsung-os Android-jaid voltak.
De ennek ellenére is olyan sületlenségeket írtál, amiből arra lehetett következtetni, nem láttál Android-os készüléket közelről.
Értelmes ember csak röhögött rajtad és otthagyott, én, az ostoba voltam az egyetlen, aki foglalkozott veled, de csak etettem a troll-t...
Hány magot kezel ma az Android, okoska? Még mindig csak egyet, mint állítottad? Vagy, felfogtad már, egyes játékokat miért nem írt meg a fejlesztője Android-ra? Még azt sem fogtad fel, amit e fejlesztő írt, azt is én próbáltam megértetni veled, természetesen sikertelenül.
"Nem vagy egyenlő vitapartner, sem szakmailag, sem emberileg. Maradjunk ennyiben.."
Pontosan ennyiben maradunk, rendben. Annyi ökörséget, amit összehordtál, csak itt tapasztalhat ma már az ember, a magukat mérnöknek tartó bagázsban, ez a te igazi hazád, itt sok a hozzád hasonló...
Szánalom...
"szemlátomást nincsenek észérveid"
Vagy inkább alkalmatlan vagy észérvek észrevételére? Inkább.
Az meg nem személyeskedés, ha felidézem zavaros elméd múltbéli teljesítményét, az bizony a rideg valóság. Bár itt az a szokása a fajtádnak, hogy az amnéziátok mögé rejtőztök. De jó lenne nekem is, ha ilyen feledékeny lehetnék...