levente68#46
Te továbbra is nagyon okosnak képzeled magad, Mordon...
Aki nem tudná, ez ennek a fajankónak egy másik nick-je egy másik fórumon, ahol nagy az öröm, hogy már nem firkál baromságokat...
Szeretnék magam olyan értelmi képességekkel bírni, amilyennel Woz most, eme szerinted az agyára oly végzetes baleset után bír, komám... Valamint az se lenne rossz, ha neked is sikerülne már a moszat szintről elmozdulnod, mert akkor nem ilyen dedós szintű dolgokat firkálnál, főleg nem azokat, amik még akkor sem voltak teljesen igazak, amikor még évekkel ezelőtt valami alapjuk valóban volt.
És mondom ezt a nélkül, hogy valóban isteníteném, mert erről szó sincs, ahogyan szintén nem istenítettem Samsung-ot sem, csak a korrektséget nélkülöző "vitapartnerek" próbálják ezt az agyatlanságaikra fényt derítőkre jobb érv híján ráhúzni. Szomorú, mikor ez a legjobb hozzáállás tőletek...
Na, mindegy, Woz ötletét átlátni nem, csakis zsigerből fikázni vagytok képesek és azt se vagytok képesek átlátni, milyen előnnyel szolgálna ez Apple-nek is.
Ha meg nem megy a szövegértés, leírom újra: természetesen ezt nem lépi meg Apple.
A marhaságaidra:
1.) Majdnem, de nem ez a lényeg.
2.) Ez az, amiről írtam, évekkel ezelőtt sem volt ez így teljesen igaz, de te leragadtál ennél a mantránál. Komplett kihalt volna az Android, ha ez valaha is igaz lett volna. Ehhez semmi komoly elme nem kellene ám, csakis józan paraszti ész, nos, mivel ezeknek híján vagy, hát hidd a marhaságodat el továbbra is!
3.) Ez mutatja, mennyire nem érted sem azt, amit Wozniak fejtett ki, sem azt, amit erről én írtam. Tökéletes a képzavar az agyadban, ahogyan erre oly sokszor rávilágítottam már. Sajna, emiatt felesleges is a további fejtegetése a dolognak, ha nem akarod érteni, nem is fogod. Márpedig nem akartad soha és emiatt annyiszor kaptunk rajta ökörségen és a saját szavad ütésén, hogy azzal az egyik legközismertebb trollként lettél ismert pár fórumon...