• RAZOR27
    hehe, nem volt célom a nagymester nevét koppintani, csak még 2006ban jobb nem jutott eszembe :D
    egyébként képben vagyok a linuxal kapcsolatban, szintén szakmabeli vagyok. Sőt, most hogy mondod még egy cégnél se dolgoztam windowsal, max ha javítani kellett :D

Az szúrja a szemem, hogy a metró mióta nem opcionális? alapból az asztalra bootol, ugyanúgy eléred egy kattintással a sajátgépet, a vezérlőpultot a keresőt stbstb. de ha még ígyis valakire "rávan erőltetve" 5perc alatt felrakhat valami startmenü készítő garázsprogramot. Sehol sincs ez ráerőltetve a felhasználóra. De ha rá is lenne, odarakod a gyakran használt parancsikonokat és kész, nem kötelező a metróból netezni, zenét hallgatni meg időjárást nézni...
    A másik meg, hogy szerintem ő otthoni átlagfelhasználásra értette (abból levéve hogy az asztalon használhatatlan... o.O) amiben a windows 8 semmivel sem nyújt kevesebbet mint a 7, vagy bármelyik előd. Itthonra én meg személy szerint nem használnék linuxot, hiába vannak területek ahol ráver a winfosra, nekem kényelmesebb így is, plusz ha tegyük fel más használja a gépet az ne törjön ki sírógörcsben :D -bár csak én használom most jobban belegondolva, de kitudja na... ez is egy szempont-