Ha a színészetre is úgy tekintünk, mint bármely más szakmára, és elfogadjuk azt a tényt, hogy a színész élvezi (miért ne élvezné, keresett már annyi pénzt, ami után nem kéne kamera előtt ugrálnia, ráadásul nem is az a veszett kurvázós narkós sztártípus), akkor a többi szakmához hasonlóan jó lehet olyan dolgokat kipróbálni, amit korábban nem csinált. Én pl. nem tudnám elképzelni, hogy évtizedeken át társadalmi drámákban játszak, amiket direkt az Oscarra írnak, forgatnak eleve. És ha a 80-as években még szerette is a Transformerst...
Én pl. szerettem az itthon kiadott képregényt, meg a régi rajzfilmeket, és ezen nem változtat ez a 3 pocsék mozifilm sem. Sőt, a harmadikat csakazértis moziban néztem meg, pedig már az első elvette a kedvem, a második pedig kimondottan szar volt. Se a történet, se a robotok alakja nem jött be, az meg pláne, hogy az egész robotosdi csak a háttér volt a béna ömlengéshez.
Shia LaBeouf-el amúgy semmi gond nincs, csak jó filmet kell neki adni. Ajánlom figyelmetekbe Lars Von Triertől A nimfomániást.