• tomboy013
    Nekem az Omnia 7-re például Samsung volt írva nem Nokia és mégis érdekelt a WP. Annak köszönhetően ruháztam be egy Lumia 920-ra, hogy megfogott a Samsungomon a WP rendszer. Még mindig nem értem mi a WP8-nak az az óriási hátránya amiért ennyire ócsárolja 1-2 okos. Lehet, hogy még kicsi a piaci részesedése, de szépen lassan azért növöget. Az a helyzet, hogy aki használja elégedett vele, ezt a környezetemből látom. Ugyanúgy elégedettek az iOS-el is, viszont a droidra kivétel nélkül mindenki panaszkodott akivel eddig beszéltem ilyen témáról. A nagy része ezeknek az embereknek már váltott iPhone-ra. Hogy miért nem WP-re?(na van azért olyan is) Mert még mindig nem ismeri sok ember, illetve a sok hozzáértő "szakember" pl a T-mobile-nál nem azt nézi, hogy kinek mi lehet a legjobb alternatíva, hanem, hogy neki mi a szimpatikus.... Nem vagyok elvakult a WP-vel szemben mert elismerem a többi rendszer előnyeit is, de azért mára egy igen is jó alternatívának nőtte ki magát a Microsoft rendszere. Aki ezt nem ismeri el az abszolút nem jártas a mobil rendszerekben, csak 1 oldalról ismeri a témát és az általában a saját oldala. Jah még azért annyit hozzátennék, hogy akik szarozzák a rendszert még mindig képesek olyan indokokat felhozni a WP ellen, hogy nem lehet Bluetooth-on file-t küldeni, meg nem lehet program nélkül pl zenét rakni a telefonra. Na az ilyen okos hozzászólásokból látszik, hogy nem ismeri a WP8-at max a 7-ről hallott valamit és így ítélkezik. De vannak még ehhez hasonló okos érvek dögivel a hozzáértő emberektől =)