A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • gosub
    #9790
    Ezt én is az imént olvastam. Ez már kezd középkori államvallássá válni.
    A tézisei valóságtartalmát vizsgálni, kritikával illetni tilos, teljesen dogmatikussá teszik. A vélt bűncselekmény helyszínein mind a mai napig valódi kriminalisztikai kivizsgálást lefolytatni tilos. Évek alatt kialakították a 'példabeszédeit' amit mindenkinek kötelező megismerni és hinni benne. A holokausztban való hittan lassan minden korosztálynak kötelezővé válik. Szenteket és zarándokhelyeket hoztak létre, meg botlatókő néven mini stációkat. Mára több ilyen 'kövön' szereplő személyről kiderült, hogy csak elvándoroltak főképp az USÁba.
    Aki nem hisz benne és utánajár, kikutatja, a valóságot közli és ezt hirdeti azt perbe fogja a modern inkvizíció és elítélik. Mint Giordano Bruno-t, csak még nem égetik meg, bebörtönzik és teljesen tönkreteszik az egész további életét.
    Fura egy ország ahol egy vallási közösség törvényeket csináltathat a maga számára és eléri, hogy a téziseit bármilyen más vallási, vagy világi, világnézeti többségnek bárminemű ellenkezés nélkül kötelezően kelljen hinni benne.
    Utoljára szerkesztette: gosub, 2020.02.22. 22:24:39