A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • zserni
    #9779
    @Pares ! Emlékszel még erre a postodra Pares ? #9457
    "Ha nézel nemzetközi blogokat is, olvashatsz olyanokat, hogy: szeretnénk mi is olyan vezetőt, mint a Magyaroknak van."

    Meg is mondom neked, hogy miért: mert csak felületesen ismerik azt, ami Magyarországon történik. Sőt, csak annyit vesznek át a hírekből, ami a saját narratívájukba is illik. Orbánról csak annyit tudnak, csak az a kép létezik róla, amit a közmédiában is agyba-főbe nyomatnak, és ami a Fidesz egyetlen narratívája is, amire megpróbálnak mindent leegyszerűsíteni: a bevándorlásellenes Orbán hősies harca a bevándorláspárti EU ellen. A korrupciós ügyek Magyarország határain túl nem jutnak el. A Sargentini-jelentés nagy része is a korrupcióról és a jogállamiság leépítéséről szólt, nem a bevándorlásról. De a média hatalma megkérdőjelezhetetlen. És a manipuláció ugyan úgy igaz a liberális és nemzeti oldalra is, ha tetszik, ha nem.

    És ehhez mit szólsz ?
    https://www.youtube.com/watch?v=-4iZ70HCD08

    Gott segne Orban und ganz Ungarn weiterhin und rette Deutschland. Was die deutschen Lügenmedien über Orban verbreiten möge niemand glauben.

    Herr Orban - bester europäischer Staatschef !

    Ungarn War schon immer Heller als Der Rest Europas,Danke Ungarn,Ihr werdet immer Freunde von Deutschland/Europa sein.....

    Ich wünschte mir, wir, in Deutschland hätten eine solche Regierung respektive Regierungschef! Orban nimmt seinen verfassungsmäßigen Auftrag ernst, ganz im Gegensatz zu unserer Kanzlerin, die täglich gegen ihren Diensteid verstößt! Orban läßt sich eben nicht kaufen, wie unsere verkommenen Volksvertreter!

    Ezt is meg tudod magyarázni Pares ?