A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Mr_no_NaMe
    Én a 60-as 70-es évek magyarországáról beszéltem, amikor már felnőttek voltak a nagyszüleim, és gyerekek-tinik voltak a szüleim. Nem a háborús időkről beszéltem...

De igazából nem is azért hoztam ezt fel, hogy akkor most mi volt a jobb, nem kell komcsizni meg nácizni se. Egyszerűen arra próbáltam rávilágítani, hogy gonosz lett a világ. Nincs vörös meg nincs náci, se fekete és fehér. Zöld van, az meg a pénz színe. Amiben több moni van, oda több tekintet fog koncentrálódni. Visegrádi négyek meg amerika meg európa...hagyjuk az egészet, mert mindenki a saját seggét és vagyonát védi, vagy puncsol arra amit még meg akar szerezni.

Ez az egész iszlám állam hülyeség egy hangosabb megmozdulás ott az araboknál, amit 1-2 hónap alatt pár nagyon komolyan megszervezett profi katonai hadművelettel teljesen szét lehetne csapni. Hatalom van, pénz van, fegyver van, katona van. És még mindig működik. Na wtf? Ne mondja már nekem senki, hogy itt még mindig beszélhetünk "emberi" értékekről, meg "a te javadról"....az erősebb kutya baszik, és sajnos már egyre piszkosabb formában. Aktatáskával, és tollal..az olaj/ivóvíz kell, de rajta ülnek a turbánosok és lövöldöznek..na hogy oldjuk meg, hogy a káposzta is megmaradjon meg a kecske se dögöljön meg. Ezzel a gondolkodással van a baj szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.11.14. 23:21:52