A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Ytnez
    Látom Zentyzmus rajongó vagy, Supi! Remélem tanulsz is belőle. És ha ennyire érdekel, hogy én mit csinálnék, akkor inkább én irányítók ha szukseges mint a rotchildok vagy sorosék, akik WC pucolonak se lennének megfelelőek. Mellesleg nem érdemes durcizni.. fogd fel tanításnak amit mondtam. Mert imádom az agymosott vilagképeket lerombolni, mint a tiédet is. Alapjába véve nem szoktam hencegni, de te tipikus példája vagy az indexes féle agymosásnak, hogy a liberos azt hiszi magáról, hogy ő az értelmiség, gazdag és a képzelt csendes többség is velük van, és aki az igazságot mondja az csak rasszista proli lehet. Hamarosan rá fogsz èbredni, hogy hülyeség amit elhitetek veled és nincs semmilyen csendes többség. A kisebbség " ti" vagytok és vilagkép lerombolása szempontjából a hencegés is belefér és az anyagi dominancia is. Mivel láthatóan rangokba gondolkoztok. Egy "szakértő" szava többet ér, vagy egy gazdag elite-é mint egy fotel prolinak. Hát akkor, hogy ne legyen félreértés csak jeleztem, hogy anyagi értelemben is feletted állok és többet ér a szavam a ti rendszeretekben. Ezért önmagában tekintély kent is csak nekem lehet igazam. ( az mas kérdés, hogy a rendszertől függetlenül is igazat mondok) szal ennyi. Még mindig szereted a védet rendszeredet? ( nem kell válaszolni)