A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Papichulo #3102 Miféle infrastruktúráról beszélsz? A magyar gyümölcsöskertekről vagy a macedónról?
"Leegyszerüsíted a valóságot, primitív sablonokban gondolkodsz."
én nem azt mondtam, mindez egy év alatt lezajlik, hanem azt, hogy akár évtizedekig eltarthat
Attol tenyleg mar most erdemes rettegni, hogy mi lesz evtizedek mulva. Elvegre evtizedekkel ezelott is siman tudhadtak volna az EU vezetok, hogy 2015-ben ilyen migracios hullam lesz... Ja, de akkor meg csak EU sem volt :)
A hamarosan bekövetkező integrációs és egyéb társdalmi problémákat is látják bőven, csupán opportunista módon kiszolgálják uraikat.
Konteo.
Te úgy gondolod, hogy nem jönnek terrositák a menekültáradattal?
Straw man. Ilyet sohasem mondtam.
Dehogynem, és borítékolhatod a terrorcselekményeket is, szerte Európában.
Konteo. Amugy nem tudom miert gondolod, hogy ehhez importalni kell terroristakat. Volt itt regen is eleg. 11-M, 7/7, Hebdo, etc... mind homebrew terrorista volna, egyik sem import.
Te úgy gondolod, nem Ámerika és Izrael idézte elő a szír helyzetet?
Israel szerepet nem igazan latom, de nyilvan, hogy a belso ellenzek mellett volt kulfoldi tamogatas is. Az viszont megintcsak egy zsiros konteo, hogy ezt barki is szandekosan, egy europai migranshullam letrehozasanak szandekaval generalta. Gondolom azert kotod ide a temat, mivel szerinted relevanciaval bir ebben a kerdesben...
Az ISIS a semmiből keletkezett?
Nem, hanem al-Zarqawi elegedetlen volt az AQI ideologiajaval es tevekenysegevel ezert kivalt belole, megalapitva az ISIL-t.
Az pedig ugyancsak nem teória, hogy cionista érdek mentén halad a világpolitika.
De nem am! Elvegre a kuruc.info is megirta! ;)
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.09.14. 09:12:54