• kissssss
    #31
    na látom már kezded kapizsgálni miért is marhaság dollármilliókat beleölni 5 generációs vadászgépekbe és lopakodó hajókba, jelenlegi konfliktusok a világban még nem követelik meg a fejlettebb "vasakat" és az ellenségnek ki kiáltott csúnya oroszok és kínaiak is még fényévekre vannak 5 generációs vadászgépek és új fejlesztésű hadihajók terén.

    "Gondolom szerinted a Flight I Burke utan hatra kellett volna dolniuk, hogy akkor most megalkottuk a legjobb DDG-t"

    igen jól látod egyáltalán nem ártott volna behúzniuk a féket akkoriban mert a burke mind a mai napig modern hadihajónak számít ezen fölösleges vitázni, és e mellet egyre többen hangoztatják a hangjukat Amerikában is a pénznyelő fejlesztések ellen ami egyáltalán nem meglepő mert a jelenlegi gépparkkal/korszerűsítéssel is kielégítőén előnyben tudnak maradni az amcsik.

    egyszerűen a helyzet az hogy (bőven)rá értek volna később is nekiállni az új fejlesztéseknek, a nyolcvanas évek második felében már mindenkiszámára nyilvánvaló volt hogy ki lesz a hidegháború győztese, csak sajnos az amcsik még a rendszerváltáskor is szovjet inváziót vizionáltak Alaszkánál, vörös rakétákat Kubánál, és vörös forradalmat nyugateurópátban.

    "A WW2 nem tudom meg mindig, hogyan jon ide."

    te kezdtél el lovagolni a "százával" szón és világháborús cirkálókkal érvelni miközben én a 12hsz-ben nem céloztam konkrétan a ww2-re.