• Papichulo
    #20
    még a vodka vedelő oroszok se hülyék annyira hogy azt higgyék majd egy amerikai anyahajó egymaga hajókázik a csendes óceánon.

    Ez nem azert alacsony eszlelhetosegu, hogy ne vegyek eszre, hanem, hogy kesobb vegyek eszre. Peldaul mire a Big Bulge-on megjelenik, addig mar egy SM3 kozeledik feleje az AAW picket felol es vagy menekul, vagy elpusztul, de nem tudja localizalni a HVA-kat. Vagy egy Fire Support kuldetesben kozelebb tud menni a partvidekhez mielott eszlelnek. Ergo javitja a tulelesi eselyeit.

    Ez is, akarcsak az F22 egy technology demonstrator, melyet sorozatba allitottak. Egy orszag csak ugy tudja megorozni haditechnikai dominanciajat, hogy folyamatosan uj fejleszteseket inkorporal a rendszerbe. Gondolom szerinted a Flight I Burke utan hatra kellett volna dolniuk, hogy akkor most megalkottuk a legjobb DDG-t es a PLAN az majd ebbe bele fog torodni es bezarja az osszes fejlesztointezetet. Sajnos ez utobbi nem kovetkezett be, ezert szerintem most mar orulnek, hogy igy tettek, igy a Flight III Burke-ok tobbek kozott megkapjak az DDG1000 AMDR-et vagy digitalis IT architekturajat. A Zumwalt, akarcsak az F22 megelozte a korat es egyelore nincs ellenfele, azonban ezek evtizedekig szolgalatban maradnak mely ido alatt biztositjak a dominanciat. Mire ezeknek kihivoja akad, addigra mar egy ujabb szintlepes utan ugyanugy megmarad ezen dominancia.

    A WW2 nem tudom meg mindig, hogyan jon ide. Gyartsanak annyi "olcso", de impotens egyseget, hogy szaturalni tudjanak egy ellenfelet hatalmas aldozatok aran? Az USA sohasem ebben a szellemben harcolt, ezt szerintem meghagyjak a DPRK-nak :)