11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• The DaN
    Részben jelen voltam már abban az időben amiről írsz, de a mi oldalunk és szerverünk indulása nem stimmel időben :P a rust.hu szerveren kezdtem játszani, akkor az már az összevont szerver volt, sok emberrel. Jöttek a barátaim is, játszottunk ott eleget. Még adminnak is jelentkeztem, bár választ sosem kaptam rá :)

Mi akkor indítottunk szervert, amikor azt láttuk hogy nincs egyetlen olyan magyar szerver sem, amivel aktívan foglalkozna a tulaj és az admin csapat. Bár felvettek 2 admint a rust.hu-ra, de szerintem inkább rontottak a dolgokon mint javítottak volna :( Ráadásul a rust.hu állt is sokáig. Plusz nekünk voltak - és vannak - elképzeléseink arról hogy hogyan tegyük jobbá a szervert és milyen eseményeket csináljunk. Szívesen vállaltam volna ilyesmit nem saját szerveren is, de nem kaptam rá lehetőséget. A célunk nem az volt hogy romboljunk, hiszen akkor nem volt más alternatíva ahol normálisan lehetett volna játszani. Most már van több is, de egyiken sem játszanak túl sokan, talán még nálunk vannak a legtöbben...

Az oldalatokat ismertem, elolvastam a régi tartalmat is miután már nem volt elérhető közvetlen a főoldalról és szimpatikus ahogy hozzáálltatok a dolgokhoz. De mire mi jöttünk, az oldal már nem volt :( Sem a szerver :(

A létszám témában egyetértek veled. Nem sok ez az 5-15 fő, bár jól el tudtunk szórakozni és az új beállításokkal és modokkal még jobb. A PvP eseményeken is komoly izgalom volt, pedig nem voltunk 20-an sem sajnos. Remélem hogy előbb-utóbb többen jönnek majd.

Mindenesetre fel nem adjuk, a híreket, újdonságokat továbbra is megírjuk és a szerverünket üzemeltetjük a legjobb tudásunknak megfelelően. Emellett nyitottak vagyunk sok mindenre :)