11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• bosco05 #632
    Igazából ez már fel volt építve és pontosan azzal lett szétkúrva amit itt korábban írtam... mindenki saját honlapot akart saját szerverrel és az lett a vége, hogy nincs magyar szerver amin élet is van. Nem sértésnek szánom, de profi honlap volt a playrust.hu, ment a fórum és próbáltunk mindenkit beszervezni aki akart tenni a közösségért. Kerestünk szerkesztőket fordítókat, de csak ment a szokásos hazai rivalizálás. Összevontuk a két legnagyobb szervert, akkor jöttek a rágalmazók, meg az anyázók, akik tönkretették azt. Kikezdett a közösség minden admint, gyakorlatilag mindenkit. Amikor a ti oldalatok elintult, az volt kb az 5. magyar rustos oldal. Kérdem én minek? :D Akkor is szóltam mindenkinek, hogy ott a playrust működő fórummal, de csak jöttek a népek, hogy akkor itt ki a főnök és a többi... Kit érdekel ki a főnök, itt közösség van (volt) nem főnökök. Szóval én sok sikert kívánok nektek, de sikerült földig rombolni (nem nektek szól ez) a hazai rust közösséget. Egy 5-10 fős szerver meg kb nullát ér sajnos... A 60-80 na az már talán szerver, de az 5? Ha a mi csapatunk felmegy az legalább +8-10 fő, de akkor meg jön a sírás, hogy mindenkit megölünk meg miénk a szerver meg csalunk, aztán még az az 5 ember is eltűnik aki most fent van, szóval inkább hagytuk őket :)