11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Normen76
    ..áá nem hiszem el ezt a butaságot miért kell erőltetni a fejlesztőknek. Eddig fehér férfi karim volt, jól is volt így mivel egy európai fehér férfi vagyok. Egész héten alig vártam, hogy legyen végre egy kis időm felmenni játszani, és.. néger női karim van ??? Nem tudok mit tenni ellene.. Se a négerekkel, se a csajokkal nincs semmi bajom, de nehogy már más döntse el helyettem, milyen karakterrel játszok szerepjátékot, vagy szerepjáték szerű játékot. Most komolyan ?, Ezt miért kellett ? Az égadta világon semmi értelme nincs. Soha nem játszom, semmilyen játékban női karakterrel.. most se fogom az fix :) Számomra ennyi volt a RUST.. de nem fér a fejembe.. itt ez a remek játék.. Tényleg óriási ötletekkel, hangulattal.. De miért ?.. miért erőltetik a meztelenséget és a hasonló felesleges, értelmetlen dolgokat.. mint pl. hogy a STEAM ID-dhez van kötve a karaktered neme, kinézete.. Nehogy már én válasszam meg.. akkor legalább figyelné a rendszer, hogy valójában hol lakom, és férfi vagyok vagy nő.. eh nem is idegesítem magam. Az fix, hogy 1 percig nem játszom női karival senki kedvéért :) Kár, hogy nem lehet csak 2 óra játékidőn belül visszakérni az árát.. marhák...
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2016.04.08. 13:46:32