• MANOWAR
  #3
  Na ne mar pont te szoktal atgondolt normalis hsz-eket irni altalaban.(sry a szemelyeskedesert)
  a) Masodlagos vagy elojelzo fusterzekelok alkalmazasa fontos es elterjedt az amerikai kontinensen (a sima kotelezo) hiszen nem a kozpontit kapcsolja be hanem meg a baj elott felebreszt, sms, etc (szomszedra, hazkezelore racsorogsz...). Az erzekeles az egestermek fajtajatol es koncentraciojatol fugg. Nekem inkabb az a bajom ezzel, hogy sokan elfelejtik (vagy nemtudjak, nem erdekli oket, vagy a gyarto nemtunteti fel mert nem kotelezi ra torveny), hogy milyen anyagok vannak egy ilyen erzekeloben. Enyhen reaktiv (ha kell leszedem es meglesem nektek, kb 2 honapja vettem ezevi gyartmany) amivel nincs is semmi baj ha a plafonon csucsul, mert ugye gyerek, allat, nem erintkezik vele, de az eleg gazos amikor nem gondol arra, hogy egy kavefozobe, kenyersutobe, etc.-be pakoljak bele. Vagy gondoltak ra es mas szisztemaval mukodik ugyan ekkora hatasfokkal? Lehet.
  b)Olyan alapon, hogy a vasarlassal elfogadod ezt a feltetelt is (hogy erre milyen hatalyos jogszabalyok vonatkonak a jo isten sem tudja), ami megint nem gond szerintem ha anonim (ok ok ip, telo, stb. tehat megsem az), de ha hitelkartyaval fizetsz ugyan ott vagy (leszel), ezt a helyi halozatot mennyire helyire gondolod lakason belul (ertelmit veszti a funkcio), orszagon belul =
  c)Tokmindegy, hogy milyen uton kapjak meg az adatokat, a telodon levo appon at vagy a keszulek kuldi. Ami "talan" aggaszto esetleg ironikus lehet, hogy egy ilyen csoda kutyuvel szandekos lakastuzet okoznak mondjuk pont a tuzjelzojevel, gondolom ezeket a felelmeket akarta eloszlatni a hackercsapataval. (szepen ossze lehet jatszani a biztositokkal)
  d)jaja jol latod
  e)szinte minden ebbe az iranyba tendalodik (nem is szinte)
  szvsz