• Vol Jin
    #148
    "http://rejtelyekszigete.com/ufo-k-es-foldonkivuliek/a-lacerta-interju/

    Itt van az igazság. Egy köztünk élő földönkívüli leleplezi az évszázad hazugságát a holdra szállást és az erőszakos népirtó hit a tudomány mocskosságait.

    Jellemző, hogy az interjú több, mint 10 éves mégis erőszakosan elhallgatják!!!!"

    Nagyjából a felénél abbahagytam. Az elején elmondta, hogy a fajukat az evolúció hozta létre, majd később ecsetelte, hogy génsebészettel jöttünk létre. Az életkorát 28 évre tette, ami a Föld mágneses pólusváltásaiban 57 ezer akárhányta zezze. Ezt egy olyan idióta írhatta le, aki azt hiszi, hogy a Föld mágneses pólusai egy nap alatt vagy hatszor felcserélődnek. Szerintem napi egyre gondolhatott, csak számolni is hülye. Egy idióta, aki még az iránytűt sem érti, mert akkor rájött volna, hogy az egész életében nem volt még pólusváltás. Valamiért azt feltételezi a marhája, hogy minden nap mágneses pólusváltás történik, és ennek köszönhető a nappalok és éjszakák változása. Ritka egy ostoba lehetsz, ha ezt nem szúrod ki elsőre. Az olvasgatást ott fejeztem be, hogy az elején még arról beszélt, hogy szeretné leleplezni a hazugságot, amiben az embereket tartják, a közepén meg arról, hogy szeretné titokban tartani a fajuk létét. Aha, nyílván ezért ad interjút, mert nem akarja, hogy megtudjuk a létüket.

    Úgyhogy ez nem eltitkolva van, hanem egy idiótaság, amire az emberek legyintenek, és senki nem veszi komolyan, csak az olyan idióták, mint te, meg mikike ricsike.