• RJoco
    És már én is az expedíció végére értem.
    Kicsit többre számítottam. Mondjuk, hogy ad valami utit a csereberére. De nem.
    A csempészést legalább megmutatt :D

És ahogy tippeltem, úgy ki is próbáltam most. "Ingyen" (olcsón) lehet Tech slot-ot bővíteni a hajón. Úgyhogy érdemes inkább a raktérre tolni a kapott cuccost.
    A trükk annyi, hogy a lehető legkevesebb modult teszük a hajóra. Vagyis 1 talp, 1 fülke, egy hab, 1 hajtómű, 1 reaktor. Az üres helyeket megtöltjük valami fejlesztéssel. Ezt követően feldobunk rá mindenből annyit, amennyit számol, mert ezek meg is jelennek a tech slotoknál. Vagyis kibővíti nekünk. Ezután leszedjük őket és az üres helyeket megint feltöltjük fejlesztéssel. Majd megint módosítjuk a hajót, hogy bővítse a slotok számát. És ezt így játszuk, amíg meg nem telik.
    Legalábbis ez az elmélet. Ténylegesen eddig csak pár slotot adtam hozzá így.
    Ha elértem a kellő slot számot, akkor a nem kellő fejlesztéseket leszedem. És a helyükre gyűjtök majd valamit.
    Nem tudom, hogy ez glitch vagy direkt ilyen, de érdemes kihasználni, míg nem javítják vagy nerfelik.

Egyelőre maradok az expedícióban, megpróbálok még sok modult kukázni, hogy aztán be tudjam cserélni valami hasznosra. Megépítem a végleges hajót, aztán mehet a rendes mentésbe. A hiperhajtómű bővítéseket ott úgyis egyszerűbb megcsinálni, mert van már minden, nem kell külön kutatni, nanitot vadászni.