• RJoco
    Ezt az ugrásos dolgot jó tudni. Én még nem tartok ott. Az éjjel egy állomásra kellett volna dokkolni az első fázis végén, de ott ugye valamit csinálnom kell, hogy bedokkolhassak. Ilyenkor utálom a játékot, mert adhatna valami leírást-konkrétummal, hogy mit is kellene csinálni, nem csak úgy a nagyvilágba csináljak valamit, aztán majd lesz valami. Nézegettem a katalógust is, de nem találtam semmit. Aztán meg későre is járt, fáradt is voltam. Talán ma éjjel jobban megértem mit is kell csinálni.
    Mondjuk az sem segít, hogy folyamat nyaggat az echo lokátor és döglött frighter felfedezéssel. Hiába más feladat az aktív.

Az opciós beállítást köszi, de úgy emlékszem, hogy nekem ez ki van kapcsolva. Legalábbis én kikapcsoltam az ilyen multis dolgokat és alapesetben nem találkozom senkivel. Ez alól az anomália és az expedíció a kivétel. Szerintem itt nem veszi figyelembe a multira vonatkozó beállítást. De azt elvileg igen, hogy közvetlenül nem bánthatnak, csak közvetve, illetve nincs jogosultság bázismódosításra, területmódosításra sem a bázisaimnál.