• PiszkosFred
    Csak az a par darab elem kotelezo, ami a tutorialban is elhangzik - es ahogy irtad, a jobb felso sarokban pirossal jelzi is, ha hianyzik belole.

Minden mas elem csak extra, viszont egyes elemek statokat hordoznak es emiatt a hajo kepessegei javulnak. Lasd landing geart. De, ezeknel mar jelzi a progi, ha eleget raktal le, akkor a tovabbi mar nem fog "hatni".

En pl disznek leraktam ket agyut a szerkeszto modban, majd onnan kilepve a hajo inventoryban a tech slotjaiba beraktam egy infra knifeot meg par dmg upgradet es abbol hoztam ki a tuzerot es a dpst, a ket agyu csak dekoracio.

Basiccal nem lehet barterezni, igen, csak a talaltakkal. Azt viszont nem neztem, hogy ha mar hasznaltam, akkor onnantol kiesik a barterbol, kosz az infot, ovatosan epitkezek majd.

Megmondom oszinten, nem foglalkoztam sokat az epitkezessel, vagy alap "madaram", amivel elszorakoztam, most inkabb az alkatreszeket gyujtom. Miert? Mert ahogy te is tapasztaltad, rohadt bugos meg a rendszer es nem akarok sz.pni emiatt :), ketto, mindjart jon az Expedicio, amire erre fokuszal es biztos, hogy ott kell majd epiteni hajot, igy inkabb majd az expedicio soran foglalkozok vele, amikor egyben feladat is lesz, azt hozom majd at az exp. vegen a "valosagba" es akkor esek neki. Addig kijonnek a javito patchek is, amin gozerovel dolgoznak, lasd a beta steames patch notes ma reggel, elolvasni sem volt eleg 20 perc :D

Ha mar SD, pont ma lattam egy kepet a facen, el is raktam kesobbre, ha en is belekezdenek egybe :)