• RJoco
    Igen, ezt nekem is kiírja, de nem írja sehol, hogy "x darab" kötelező lenne. Amíg nincs minden kötelezőből (leszállótalp, hajtómű, pilótafülke, bejárat) legalább 1 darab, azt kijelzi. És ennyi.
    Ezért is írtam, ahogy az általad betett képen is már csak akkor jelenik meg ez a szöveg, ha megpróbálod letenni. Vagyis fölöslegesen vetted meg, ami most még nem akkora gond, mert ugyanannyiért el is adható, de, ha valamit úgy cseréltél, akkor lehet, hogy már más lesz a helyzet. Emellett azért az eladás is frusztráló tud lenni, mert egy tele inventorinál keresgéld ki a hajóalkatrészeket és abból is a basic-eket vagy amiket cserélni már nem tudsz, de nem is kellenek. Rendesen gúvad a szemem, hogy akkor most mit hagytam ki, miért van még mindig a tatyóban, ha egyszer minden ilyet eladtam, stb.

Emellett csak talált dolgokat lehet cserélni és úgy nézem, ha valami egyszer felkerült a hajóra, akkor utána már nem lehet cserélni. Természetesen levett, elraktározott állapotában gondolom, nem a hajón hagyva.

Emellett elvileg 3 hajtómű megengedett és betöltés után ezzel nincs is gond. Viszont később jön a bug és pl. egy hajtómű cseréjénél már azt írja a harmadikra, hogy elértem a max-ot. Sőt, már a másodikra is írja, hogy elértem a max-ot.
    Tehát ilyen szempontból elég megbízhatatlan.

Mondjuk vannak, akik nem foglalkoznak vele. Meg a statokkal. És csillagrombolót építenek.
    Lehet, hogy tök fölösleges is a statokkal foglalkozni. Úgyis módosul egy pillanat alatt később. Bár remélem ezt javítják majd, mert így....
    Az mondjuk jó, hogy, ha nincs is több hely a tech-nél, a felrakott modulok kitolják ezt a helyet. Azt még nem néztem, mi van, ha leveszek egy fejlesztést, akkor elvész e a hely vagy megmarad. Viszont így érdemesebb mindenből a minimumot rakni, telepakolni fejlesztéssel, majd utána átépítéssel bővíteni.