• nlght
    én infós vagyok, de még én is tanultam 2 félév közgázt anno, ellentétben sok itteni sötét jobbággyal...

bármely pénz kérdés nélkül legfontosabb jellemzője a nép által belé vetett hit, ha ez nincs, és elveszik akkor az a pénz már nem pénz (érdemes megnézni a fallout világában a nuka kóláskupak szárnyalását, ott sem volt régen értéke, aztán jött egy pár atomtöltet és kellett egy új valuta :D)

a bitcoin alkotói kitalálták a decentralizált pénzügyi rendszert, ami kurva nagy szó, mivel eddig nem volt rá példa, ez olyan mintha valaki először állítana elő ólomból aranyat...

egészen addig lesz bitcoin, amíg a nép bízik benne, mint fizetőeszközben... ami miatt aggódni kell még esetleg, az a ZS lobbi, akik eddig százalékot vontak le a világ összes átutalásából, meg lehet nézni a tőzsdei eredményeket, hogy hány milliárdot tesznek zsebre a bankok, csak azért mert máshogy eddig nem lehetett utalni, csak rajtuk keresztül... ők azok, akik a "kampánypénzes" borítékot osztogatják a politikusok zsebébe...