• MasterMason
    #45
    Ujjal pixel pontosan rajzolni? Még ha rázumolsz ameddig lehet akkor sem öcsém! Meg nem is látod mi történik az ujjad alatt egy nagyon vékony vonallal.

    Akkora kamu ez az egész mint az állat, tudom mit lehet egy wacom cerkával. Egyébként van ipad is de nem rajzolásra mert maximum csak sketch-elni lehet vele. Önmagában teljesen képtelenség, hogy ujjal képes lenne reprodukálni a pórusokat egy képről. :D

    Nyilván nem azért találták és fejlesztették ki pl a wacom cerkához hasonló eszközöket mert ujjal amúgy ugyan olyan precizitásra volna képes az ember. Azért van a ceruza, mert sokkal precízebben lehet vele dolgozni.

    Egyébként tartozik a képhez írás is, azzal együtt talán jobban érthető:

    "This is an christmas advertising campaign. (Viral Marketing) Don't tell me to believe that someone is a precision finger paint on an iPad, whats not even possible with the most developed wacom stylus. The finger touches the surface of the ipad on approx. 1 cm. There are so many one-pixels point which identical and can be found on the original image, and all that with finger??!! These points are one pixel, wich can not be replicated even with the wacom stylus, not with finger."

    Soha a büdös életben nem fogod reprodukálni azt amit egy képen látsz ilyen pontossággal még wacom cerkával sem, jobb ha beveszed rá a mérget!