• narumon
    #7
    Párszor már elkezdtük ezt a vitát - fingod sincs, hogy működnek a dolgok a világban. Tök igazad lenne, ha az apple csinálná ezt amit mondasz de MINDEN fejlesztés ezen alapul MINDEN fejlesztő cégnél.
    A mi cégünknek is van saját fejlesztése, levédve. (kis magyar cég ha úgy tetszik). Komplett ötlet a miénk? Nem, miért kéne annak lennie. Egyszerűen egy ismert termék minőségével nem voltunk megelégedve ezért okos emberek összedugták a fejüket, hogy hogyan lehetne azt jobbá tenni. Megtették és levédtük. Fenekestül forgattuk fel? Nem - hiszen ugyanolyan terméket akartunk csinálni csak JOBBAT! És itt kezdődik minden. A gumigyártók is ugyanolyan kerek kis abroncsokat csinálnak, csak az a minimális összetétel beli különbség, vagy éppen mintázat, féktávon métereket jelenthet. Akkor most lopnak egymástól? Nem. Az LCD gyártók is különböző megvalósításra törekednek (ki szerint mi a jobb), ettől még nem lopnak egymástól és le is védik. Cipőgyártók is ugyanolyan sportcipőt gyártanak mégis változtatnak a talpon, a varráson, és levédik. Ez lopás? Nem az, hanem technikai fejlődés. Kb egymilliót tudnék még felsorolni. (És te is ha kinézel az ellenző szemüveged mögül (tessék még egy példa a szemüveggyártók)).
    És szerintem te ülsz fordítva a lovon. Nálad minden lopás és minden szemétség amit az apple csinál. Az, hogy ez így működik a világban azt valahogy figyelmen kívül hagyod. (Ugye tudod, hogy a google levédette a keresőmotort? Előtte volt már egy tucat - vagy még több - kereső ami tök hasonlóan működött? Igen. Tök újat hoztak létre? Nem, egy meglévő technikát tettek sokkal jobbá amit utána le is védtek. Loptak? Szerintem nem, szerinted meg igen....