• Linkout
    :) ezen jót nevettem. Nem lehet füllel kezelni, hiszen amikor közel viszed a füledhez kikapcsol a képernyő (ne gyere azzal, hogy nem mindig, meg van, hogy szarul működik stb, mert bizony ennek így kell működnie és egy normális telefon esetében ez így is van)

Ne kezeld tényként, hogy nem lehet lekapcsolni a képernyőt vagy füllel kezelni, ezeket csak és kizárólag borzasztó minőségű telefonok esetében tudom elképzelni. Nem kell drágára gondolni, de pl egy galaxy mini is már jól kezelni. Nem tudom milyen telefonnal volt bajod ilyen téren, de vagy buherált android vagy hardverhibás készülék lehetett.

Fizikai gomb: iphone 4 esetén (kipróbáltam 3 perccel ezelőtt) megnyomod a felső bekapcs/kikapcs gombot hívás közben és leoltja a kijelzőt függetlenül attól, hogy közel van a füledhez, vagy sem.

Szóval, ha neked már az is elég lenne, akkor íme a megoldás, egy 2,5 éves telefon is tudja már... biztos vagyok benne, hogy a mai új androidos telefonoknál is így működik.

Bocsáss meg, de nagyon buta vagy és úgy elégedetlenkedsz, hogy semmi (NULLA) tapasztalatod nincs egyik "okos" telefonnal sem. Nekem meg az lenne elég, ha okos emberek használnák az ilyen készülékeket.