| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
ekre #2990 köszönöm, bár az érdemem csak töredéke az egésznek, mert ha nem lenne miből konvertálnom, nem lenne semmi sem (modellezéshez és textúrázáshoz nem értek).
amúgy lassan 10 éve piszkálgatom az x-plane-t, ha régóta repülsz vele, a hungarian roads is ismerős lehet (xplane 9-hez készült még)
kis nosztalgia, így nézett ki xplane 9 alatt, minimális autogennel
x-plane 9 gallery
durva, hogy mennyit fejlődött azóta :)
ha van érdeklődés, szívesen bemutatom nektek az eljárást, amivel konvertálhatóak a sketchup modellek xplane alá. sketchup licensze alapján engedélyt sem kéne kérni a modellezőktől, bár én azért kértem. adtak és igen hálásak voltak a kérdésért, holott nem is kellett volna :)
ha van érdeklődő, én azt javaslom, hogy a modellek elrendezését tile per tile csináljuk, úgy haladós (erősen függ attól is, hogy adott terület mennyire lefedett sketchup modellekkel)