• CairoJack
    #14
    És ezért beáldoznák az egyik legjelentősebb részlegüket? Arról nem is beszélve, ha a Win eltűnik, vagy eljelentéktelenedik, akkor más fronton is keménye meg fognak rogyni.

    Van logika abban amit mondasz, de ez így jókora kockázat. Sokkal nagyobb, mintha a már jól bevált módszert tökéletesítenék.

    Pl mobil fronton sincsenek akkora bajban, mint amekkorának látszik, mert egyfelől az androidos szabadalmakból több jön be nekik, mint a saját telefonok eladásából, másfelől a WP egy alapjaiban jó rendszer, szerintem jókora növekedési potenciál van benne, csak kicsit át kéne fazonírozni, hogy vonzóbb legyen. Fél éves munka kb, ha komolyan nekidurálnák magukat. Asztali windows-on ugyan ez van. A koncepció jó, mégis a lehető legrosszabbul van kivitelezve. Ott is az van, ha megcsinálnák normálisra, akkor asztali fronton is lennének eladások, és tablet fronton is robbanhatnának.

    Erre elmennek egy olyan irányba, ahol eddig csak és kizárólag buktak? Nagyon remélem, hogy ez az egész csak pletyka, vagy félreértették Julie szavait, mert ez nem lenne jó, se nekik, se nekünk felhasználóknak.