kvp#7
"Baromságot írsz. Nézd meg legalább a pick pack honlapját"
A futarcegek jelenleg nem mind szallitanak pick-pack pontra, foleg ha a felado kifejezetten az ember lakcimere adta fel a csomagot. Ez utobbi pedig a paypal-os ebay-es vasarlas egyik fontos eleme, mivel ilyenkor mindig a bankkartyan megadott lakcimre kuldik a csomagot, hogy ne lehessen lopott account-al mas cimre vasarolni. Ha tudjuk a csomag pontos azonositojat, akkor lehet csak telefonon atiranyitani mas cimre, bar akkor altalaban masnap mar az ember munkahelyere is behozzak.
A megoldas a posta hasznalata lenne, sot ha rajtam allna a futarcegeknek minden elsore nem kebesitheto csomagot a magyar postanak kellene letetbe atadniuk, majd ajanlott kuldemenyben ertesiteni a cimzettet, hogy csomagja jott, atveheti a cimhez legkozelebbi postan. Persze a koltsegeket raterhelnem a futarcegre. Olyan nincs, hogy nem tudjak ertesiteni az embert, hogy csomagja jott, csak eroltetni kellene torvenyileg.
"Sopronban öt átvevőpont van."
Ezek szerint pl. a dpd es a gls is szallit azokra? Le lehet adni a futarcegeknel, hogy minden csomagot automatikusan oda vigyenek amit az ember a sajat cimere kap? Tud a csomagatvevopont ertesiteni ha megjott egy elore be nem jelentett a csomag? Ha mindharom tenyleg megoldhato, akkor en is hasznalni fogom. (az elsovel nekem is voltak gondjaim, a munkahelyemre szerettem volna iranyitani az osszes otthonra feladott csomagot, mivel itt van 7/24-es porta, otthon nincs)