• Fefy
    Zseniális a hozzáállásuk a futárcégeknek... Volt már olyan, hogy netes vásárlásnál megadtam, hogy délután 2 után érek csak rá, addig egy forint sem lesz nálam. Ezen felül a szállítási cím mellett egy másik címre áfás számlát is kértem. Ebből az egészből a drága agyoniskolázott futár csak annyit jegyzett meg, hogy arra a címre kell szállítani, amire az áfás számla is lett kérve. Szóval délben ott állt a futás a nyári melós helyemen, kezében a 220k huf értékű pc alkatrészekkel és én csak pislogtam, hogy mi van. Ráadásul még csak az sem lehetett probléma, hogy nem látta a megjegyzést, mivel a dobozra rá lett ragasztva a kinyomtatott megjegyzés is. A kérdésre pedig, hogy miért nem a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyre vitte a csomagot, csak annyit mondott, hogy semmi kedve nem volt mégegyszer autóba ülni.

Ezen és a hasonló (a korábbi hozzászólásokban is olvasható) hozzáállást kellene felszámolni és a kiszállítást átszervezni értelmes időpontokba mondjuk 18h utánra, vagy ha ez nem megy, akkor hívjon fel a futár minden alkalommal legalább 1 órával korábban, hogy esetlegesen módosítani lehessen a kézbesítési címet pl a munkahely címére. Ehhez viszont rugalmasság kellene a futárcégek részéről...