• MaRee
    #13
    WoW van?Lotro van?Eve online van? GW2 van? Swtor van? Everquest? Hogy csak néhány népszerű címet mondjak, amik közül néhány jó pár éve megy.

    DC universe online? Free to play baromság, hányan játszanak vele? Defiance? Ha jól tudom bukás lett, annál a Planetside 2 egymilliószor jobb, de az szintén mmofps kategória inkább, hiába egy világban vannak az emberek. Persze nagyon jó játék attól még. TESO jónak ígérkezik, bár a konzol miatt le van butítva az is, mint a Skyrim, hogy könnyebb legyen annak, aki a száz billentyű helyett csak a négyzetet meg a háromszöget tudja nyomkodni.

    Elder Scrolls széria minden darabja van? Skyrim van, moddolni nem lehet, pedig több száz rettenet jó mod van hozzá, meg az előző részekhez is. Fel tudok még ezer régebbi és új rpgt sorolni, ami nincs.á Ja, van Diablo 3, hurrá, de jó lehet a kontrollerrel irányítani egy kattintgatásra épülő hack n slasht.

    Total War sorozat van? Civilization sorozat van? Age of sorozat van? Warcraft sorozat van?Starcraft sorozat van? Europa Universalis- CK sorozat van? Stb van?

    Meg nézted a címeket amiket beírtál? Pixeljunk Monsters? :D Ez lenne a jó RTS?

    Engem ezek a játékok érdekelnek. Hiába próbálsz meggyőzni, nekem nem kell konzol, mert az engem érdeklő címek nem jöttek ki rá, és nem is fognak. A komolyabb játékok PC-re jönnek, megnézném mondjuk egy wow-val hogy boldoguk a 40 fős raiden vagy arénában valaki a kontrollerrel, vagy ez több száz emberes eve online csatában. Vagy Rome II-ben irányítsd normálisan a csatát. De tudok még példákat mondani. Neked van közöd a témához? Én nem próbálom a PC atyaúristenségét bizonyítani, csak azt mondom, hogy SZÁMOMRA miért jobb.