• jazzy
    Pumpa ne fárassz már, 1 hónap alatt tudtam venni 1 karaktert úgy, hogy megkaptam a szintekért a 2k goldokat amit többé nem fogok. Oké, az pont Jaina, de 6300-as hőst 2 hét összeszedni lolban.

"Ha megszerzed az összes karaktert milyen más motivációd lenne a továbbiakban, hogy napi szinten akár több órát is játssz a játékkal (az esport részén kívül)?"

Rly? Ranked, verseny, stream, fun játékmódok, játék a haverokkal. Az egész erre épül, nem arra, hogy megvegyem a championokat. Ha a lolban alapból ideadták volna az összeset, akkor is ennyit játszottam volna vele, mint így.

Persze, vannak olcsóbb herok, megveszem őket, de a tendencia szerint egyre drágábbak lesznek. Lolban jelenleg 1 játékosnak megvenni az összes championt kb esélytelen, mert az összes új 6300ba kerül. Itt ugyanez, de sokkal kevesebb olcsó van. Eddig csak 10k volt. Jaina már 15k. Ha lefelé viszik a priceokat ahogy írtad, hogy lehetséges, akkor meghajolok előttük, nem sok esélyt látok rá.

Én speciel most azért nem lépek be, mert nem tetszenek a free championok, nincs kedvem azzal az EGY championnal játszani ami megvan, ergo várok, amíg olyanok lesznek ami érdekel. Mert kb pointlessnek érzem a játékot, max lejátszom a "kötelező" napi questeket, mivel csak abból jön elfogadható gold. 1 hónap múlva veszek még 1 herot és boldog leszek.

Persze emellett még mindig tetszik a játék, de azért mondjuk hetente 20 játékért járhatna 100 gold ha nyersz és mondjuk 50 ha nem, vagy valami.