pjke#50
Rögtön az elején leszögezem, hogy elég sok tapasztalatom van a súlyosabb betegségek, időskori és gyermekek halálos betegségei kapcsán, voltam egy "kis" időt súlyos daganatos, epilepsziás gyerekek között. Dolgoztam több idős otthonban, "fogyatékosok" otthonában, ismerem a gyámság rendszerét, van tapasztalatom abortuszt elkövetőkkel és vetélést elszenvedőkkel. Saját családomon belül is tudnék hozni az abortusz kivételével mindegyikre példát.
Akár, hogy próbálják szépíteni, magyarázni, indokolni, az abortusz 99%-a legalizált gyilkosság! Bizony 12év alattiakat legálisan ölnek le, nem csak Hollandiában! Vajon helyette, mért nem kötelező örökbe adás? Az eutanázia szintén gyilkosság, kurvára nem tudjuk mi játszódik le, a teljesen demens, kómában lévő, fogyatékos, vagy szenvedő ember agyában, lelkében. A halál közelsége sosem egyszerű, szenvedéssel jár, a hozzátartozóknak is, de ne mi szabályozzuk, egyszerűen nem vagyunk kompetensek ebben. Én magam sem. Még ha ott is tart az orvos technika, akinek meg kell halnia az meg is fog halni. Nem a könnyebb út a helyes út. Keresztyének figyelmébe, lehet azért is imádkozni, hogy a szenvedéssel járó idő lerövidüljön és ha nincs más mód haljon meg az illető, de mi ebben dönteni nem tudunk!