ferenczjozsef#22
Köszönöm, szerintem ez egy nagyon érdekes cikk volt a magyar piacról, elhelyezte a globális kontextusban. A 30% magyar funkcionális analfabéta aránya megdöbbentő.
A Vatera szerintem is pofátlan drága lett, mióta átvette az Allegro Group. Ennek ellenére alkalmanként használom, mert le tudom csekkolni az eladók történetét, és ez nekem fontos. Nem is volt soha problémám vétellel vagy eladással.
Sok jó üzletet kötöttem már rajta, szóval kibírom, ha valamennyit fizetnem kell az eladásért, szerintem ha nem kereskedő az ember, annyira nem vágja földhöz az a pénz, hogy egy biztonságos platformot kapjon gyakorlatilag bármilyen terméktípushoz, vettem már itt hardvertől kezdve bútorig mindent.
Az biztos, hogy felépíteni egy üzletelő ügyfélbázist marha nehéz, biztos tudnák mások jobban csinálni, mint a Vatera, csak hogy egy analógiát írjak, ahogy az iWiwet lenyomta a Facebook, a Vaterának még kihívója sem volt, a kereskedelmi Facebook még várat magára. Viszont az elsők előnyét nehéz behozni, ha nagyon nem rontják el, ilyen most a Vatera is. És ahogy látom mindenféle ügyfelet megpróbálnak a maguk brandjei alá terelni, ebben elég ügyesek.