kvp#6
"Ismerve az Androidos gyártókat kizártnak tartom, hogy kiadjanak frissítést a régi telókra."
Ha a sony a 2.2-essel kijott telefonokat frissitette 4.x-es szeriaig, akkor szerintem a 4.0-assal kijott telefonokat is frissiti az 5.x-ig. Egyebkent a lepesszamlalot es a magneses ter erzekelot nem ertem, mert ez mar az en osoreg telefonomban is van. Persze a sony mar a harmadik okosora generacio masodik modelljenel tart, tehat lehet ez csak rajuk jellemzo (2007 ota gyartanak smartwach-okat, csak senki nem vette idaig).
Szoval igen, mennyivel is tud tobbet a peeble kb. 6 evvel kesobb?
ps:
A szabvany nfc tamogatas jo dolog. Ezzel lehetoseg lesz arra, hogy minden keszuleken fel lehessen masolni nfc-s adattarolok kulcsait a keszulekre, pl. egy bankkartya adatait a telefonunkra. (akar a villamoson mellettunk allo ember paypass-os kartyajanak adatait is) Onnantol pedig az adott keszulek helyett lehet a telefont hasznalni. Amikor anno egy 2000 korul keszult japan rajzfilm elejen az egyik karakter a telefonjat hasznalta berletnek azt hittem scifi lesz, de nem ott mar kb. 13 eve is ez volt a hetkoznap. (amikor lett nfc-s telefonom akkor kiprobaltam es mukodik, en a ceges belepot tartom rajta, nagyon kenyelmes)