• resystance
    #69
    A légváracskám tapasztalatokon alapszik, amikkel már több, mint 10 éve foglalkozom. Hihetetlenül arrogáns vagy. Azt hiszed, hogy addig terjed az univerzum, amennyit te elismersz belőle. Egyszerűen kár az időért, amíg az ember a hozzád hasonlóknak próbál elmagyarázni valamit. :( De ti hangosabbak vagytok bárki másnál.
    Teszek egy utolsó próbát. Az EPR-jelenségről gondolom hallottál már. Erről szól a cikk, csak nem írják oda. Ha két tök egyszerű fénykvantum kapcsolatban állnak, akkor szerinted TE, mint csilliárdszor bonyolultabb valami, nem veszel részt ilyen folyamatokban? Ha erre azt mondod, hogy nem, akkor csak annyit tudok mondani, hogy ennyire hülyén gondolkodni csak anyagi támogatással lehetsz képes.

    Buddha meg a többi azért tudott többet bárki másnál, mert megvilágosodottnak lenni azt jelenti, mindent érteni. De gondolom ebben se hiszel, aki meg tapasztalta már ezt, az biztos kábítószer fejlesztésnél volt kísérleti alany.

    Tudod, az idióta emberek nagyon fontosak a világnak, sokkal fontosabbak, mint bárki gondolná. Ők szolgáltatják az ellenpontot az értelmeseknek. :)