Viszaolvasva a topic elmúlt néhány oldalát értelmetlennek tartom a további nyitvatartást - egymást meghallgatni képtelen társaság folytatja itt napok óta egymás gyalázását.

Szálljatok magatokba egy kicsit.
  • Molnibalage
    #235
    Melyik részét nem érted annak, hogy nincs alternatíva...? Te tényleg ennyire segghülye vagy? Tényleg ennyire nem tudod, hogy mi a tökömet jelent az, hogy vírusos megbetegedés és milyen következményei lehetnek...? Szerinted miért csak a védőoltással sikerült a himlőt kiirtani...? Szerinted a többi vírus ellen miért a védőoltás az ami segít?

    Olyan, mintha egy halálos rendellenességben szenvedő szíváltültetésre várónál azt kérdeznéd, hogy mi lenne, ha nem kapna szívet? Hát azt, hogy meghal te zseni...

    A nincs védőoltás, akkor ugyanúgy kicsinálhatna téged, engem, bárkit azon betegségesk közül bármi, ami ellen oltanak, hacsak valami mák miatt nincs ellene genetikai védettséged.

    Komolyan mondom, ha valaki ennyire hülye és tudatlan, akkor az maraqdjon már inkább csödben ahelyett. hogy veri az asztalt, mikor azt sem tudja, hogy hogyan terjednek azok a betegégek, amik ellen oltanak.