dyra#20
Az ember a számítástechnikában hozzá van szokva, hogy mindig jön valami új valami addig teljesen más. Ilyenek voltak a netbookok, ezek az alma féle okostelók, majd a tebletek. Ezekre kiadták az emberek a lovét mert újszerűek voltak és használhatónak tüntek, nekem is van itthon igaz nem alma de mondhatni annak replikája (okostelóm, tabletem netbookom is volt). Na most ezt a huha érzést nem tudja csinálni sem az Apple, se a Samsung. Eddig legalább az Apple tudott hisztit generálni, látható, hogy ők nem adtak ki okosórát a Samsung nem is nagyon tudja a sajátját eladni mert senkit nem érdekel. De most úgy néz ki az Apple is kezd kifújni. Persze jól használhatóak a mostani eszközök, de kb ezeknek a cseréjét innentől semmi nem indokolja olyan jó 5 évig, mert gyorsak, jó a kamerájuk, pengén megy rajtunk a net stb...
Innentől jön majd az a féle innováció, hogy kiadnak frissítéseket ami után érdekes módon a telefon elkezd szarúl müködni. Majd be is krepál. Te pedig kénytelen leszel megvenni az újat. Ezt szépen egymás közt le is beszélik a nagycégek így a mindenki szépen lassan olyan szarokat fog gyártani ami 2 - 3 év alatt magától darabokra esik. Én erre az innovációra számítok.
Lévén az órák és szemüvegek max rétegtermékek lehetnek. Ebből a tapicskolós rendszerből meg már nem nagyon van mit kihozni.