World Rally Chamionship 4 PC verzió
  • alma2
    hat ha neked jo orulj neki, akkor te ebben is megkaptad azt amit kerestel. Nem gyozkodlek :)

Nekem akkor jo egy ffb, egy kis koltozi tulzassal, akkor is tudom, mi tortenik az autoval, ha pl kikapcsolnam a monitort. Es nem csak arra gondolok, hogy az uton vagyok -> nem raz, az ut mellett vagyok ->raz, hanem, hogy erzem hol a kocsi sulypontja eppen, erzem, hova kerul, mennyire vagyok attol, hogy megcsusszon a gumi, ha gyorsulok meg egy kanyarban, netan fekezek, mennyit bir meg el, mikor jon vissza a tapadas es meg sorolhatnam.
    Na a fentiekbol semmit nem ad at ez a jatek nekem, meg azt se tudnam megmondani a palyan vagyok-e, vagy epp allok a szerviz parkban, de velem van a problema, ebben is megegyezhetunk, benne vagyok. Ellenben a dirt rally ebben is eleg jo.
    na de megyek meg egy ket szakaszt vele, de lathato nem mediumon kellett volna elinditani a carriert, mert elsore ismeretlen szakaszokon is fel percekre lemarad a gep. Ezen felul van meg ket nehezsegi fokozat, ott mar biztos a palyat is meg kell ismerni elotte.