World Rally Chamionship 4 PC verzió
  • sertrex
    Szerintem ez a sorozat legjobb darabja. Eléggé hasonlatos feelingje van a Dirt Rallyhoz. Már ami a vezetési élményt illeti. Sajnos a cockpit nézet ebben se jó, legalábbis nekem nem tetszik. Biztos lesz valami mod, amiben megpiszkálják. Tetszenek benne a hosszú szakaszok, amik nem autópálya szélességüek. ;) Jól meg lehet különböztetni a többféle útburkolatot, leginkább az tetszett így elsőre, hogy megúszott rendesen a vas, mikor belementem a víztócsába. :)) Kormányzás szinte elsőre jó volt, de kicsit azért kellett a magam izlésére faragni, de teljesen jó. FFB elég egyszerű, azon dolgozhattak volna még, hogy több mindent visszaadjon, de a korábbiakhoz képest ez már rakétatudomány.
    Két óra játék után szerintem pariban van a Dirt Rally-val. Azt is csak nemrég vettem meg, már beletettem 7 órát. Egyik se HC szim, de mindkettő a szimhez van közelebb, talán a Dirt kicsit jobban. Teljesen jól kiegészíti egymást a két játék. A WRC 6 adja a friss WRC-t, Dirt meg a régebbi rally-t és a rally cross-t. Egyik megvételét se bántam meg.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.10.12. 12:37:30