World Rally Chamionship 4 PC verzió
  • haflac
    Tegnap este kicsit csapattam vele.Nagyon régen volt playstation 2-őm és azon volt wrc 3-4,azokat imádtam(természetesen kormánnyal).Pc-s wrc,nekem ez az első,viszont van ir,rf2,assetto,project cars,és az összes simbin,meg pár f1 game-em amihez tudok hasonlítani ffb-t például.Ez nem szimulátor,ennek megfelelően kell kezelni.Az ffb nem tökéletes,attól elég messze van,de élvezhető ha nem a hibákat keresi valaki folyamatosan.Az irányítása Logitech g25-el,kb 270fokra állítva szerintem teljesen használható.Másképp viselkedik az autó asztfalton,vízen,homokos talajon.Azt gondolom,hogyha fejlődne az ffb még egy picit,pl. ugratásnál leérkezéskor,vagy amikor köveken hajtasz át,még csak nem is rezeg,az irányítást is picit javítanák,akkor a legjobb arcade rally lehetne.A játék menüjében van lehetőség az ffb erősségét állítani,meg valami vibration-t.A pályák számát keveslem.13 nemzet helyszínei állnak rendelkezésre,országonként átlag 4-5.A régi konzol verzióban is több (6),szakasz volt.Összességében nekem tetszik 10/8 . 27 eur volt a kinguinon,attól többet ez nem ér.
    A legegyszerűbb modja a kipróbálásnak,steam vásárlás,majd 2 óra múlva a pénz vissza.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2016.10.08. 10:42:48