• Macropus Rufus
    #6
    a hírekben volt, hogy berendelték a németek az usa nagykövetét és nyomatékosan kifejtették neki, Németo. álláspontját. Az, hogy az USA azt állítja, hogy ők nem hallgatóztak Angelánál semmit nem jelent, ui. a német elhárítás meg állítja, hogy lehallgatták. Megjegyzem: ez a féle viselkedés a jenkik részéről egyenlő azzal amikor a gyerek berugja az ablakot. Csak ő volt az udvaron meg a labda, de nem ő rugta ki az üveget. Azt hiszi, ha tagadja akkor meg nem történté tenné a dolgot. Ezt csinálja most az USA is. 100%-k, hogy mindenkit lehallgattak. Angelát is.
    Talán már hanyagolni kellene a jenkiket. Igazából csak a baj van velük. Sok mindent nem tudtak megoldani, még háborúval sem. Viszont rengeteg bajt tudtak létrehozni. Érdemes megnézni a CIA titkos háborúi 1-3 részét. Ott CIA igazgatók nyilatkoznak arról, hogy miket is művet a CIA a létrehozásától kezdve 2001. Gy.k. szinte az összes XX.sz.-ban keletkezett konfligtus mögöt a CIA áll...
    Szóval véleményem szerint amennyiben nem koppintanak időben a jenkik orrára, úgy konrétan tényleg a világ rendőrsége lesz, amolyan orwell-i világé, ahhol nekik joguk vann mindenhez, mindenki másnak meg kuss.