• sanyicks
    Hát ennyi faszságot is csak egy retardált intel vérfanboy tud összehordani :)
    Nekem meg ha úgy hagyom, akkor 36 órákat is megy(de általában csak reggeltől estig megy, éjszakára kilövöm). Naés? De ha elindítok egy frapselt videot, és beáll a GUI (csak ettől és ráguglizva ez egy ismert probléma nem csak nálam), tehát a fraps video dekóder lejátszáskor randomban kifekteti ennek a fantasztikus stabil rendszernek a felületét. Igaz a rendszer még fut tovább, RDP-vel is félig be lehet lépni, de ugye a hulladék windowst nem lehet GUI nélkül kezelni. De valahogy linuxon ilyenek nem történnek. Fura...
    Én egyébként objektíven nézem a dolgokat, mindenféle cikknél az valóságot írom le. Tudom ez egy agyatlan fanboynak hihetetlen, ezzel tisztában is vagyok, nem véletlenül vagyok rég óta egyszerre linux, windows, pc, konzol, amd, nvidia fanboy egyszerre, hiszen mindegyik barom a "főellenség" fanboyának hisz ha ellentmondok :D
    Amúgy láttam én sorozatos win7 kékhalált a haver i7-es notiján, úgyhogy ja mákdarálón tényleg gázul megy höhö ;)