• halgatyó
    #1
    A hülye is felismeri, hogy mire megy ki itt a játék.

    Volt régen egy mese: a kismalac és a farkasok. Amikor a farkas rájön, hogy a kismalac nem akarja a kunyhójába beengedni, mert fél (és nagyonis okkal!) akkor végtagonként kunyerálja be magát. "csak egy lábam engedd, kérlek..."

    Itt is hasonlót láthatunk. Valakik nagyon szeretnék, ha az összes választás elektronikusan történne. Világszerte. Az országos választások is. Elnökválasztás, képviselőválasztás, stb.

    Csakhogy az emberek nem bíznak az elektronikus szavazásban, MERT AZ ELLENŐRIZHETETLENÜL MANIPULÁLHATÓ!
    Állítólag Churchill mondta: nem érdekel, hogy kire szavaznak, csak az a fontos, hogy ki számolja. (Ennek a világ rongya embernek a szájából nagyonis hihető, hogy ilyet mondott. Rávallana)

    Az elektronikus szavazás TERMÉSZETÉNÉL FOGVA SEMMILYEN GARANCIÁT SEM AD, HOGY AZ EREDMÉNYEKET UTÓLAG ELLENŐRIZNI LEHESSEN. Úgy csalnak, ahogy csak tudnak. Azok, akiket sohasem akadályoztak erkölcsi megfontolások, azok, akiben sohasem működtek belső fékek a gazemberségek elkövetését akadályozandó.

    Hát most valakik (tudjuk, hogy az egész HÖK miféle irányultságú) APRÁNKÉNT próbálják SZOKTATNI a lakosságot az elektronikus szavazáshoz.

    ÉBRESZTŐ! Egyetlen apró engedményt sem szabad ezeknek tenni, mert mindig újabb és újabb aljasságokkal jönnek majd! Mindig újabb és újabb lépés. Mindig csak "előre". (őnekik előre, igen. Nekünk meg nagyon nem.)