• narumon
    #41
    1, Nem nagyon értelek - te még mindig EU laborokkal jössz. Mennyire nehéz felfogni neked, hogy NEM EU-ról beszélünk? De oké szeretném ha szerveznél nekem egy látogatást a Guyun laborjába ahol MINDENT megmutatnak. Várom, hogy sikerül.

    2, Fel sem fogtad vagy el sem olvastad amit írtam. Nálad a sejttenyészet = sejttenyészet. Az is amit te csináltál általános iskolában - igaz azon valóban nem lehet irritációt, de gyaníthatóan semmi mást sem vizsgálni - de azért csak mondod a hülyeségedet. Semmi gond, a feleségem szívesen körbevezet a laborban ha ha hajlandó vagy rá - hátha ott a helyszínen elhiszed, hogy nem mindegy milyen sejttenyészetről beszélünk.-

    3, Igen én is azt mondtam, hogy az Episkin a drága. Hol írtam mást? Viszont ahhoz, hogy te Epsikint növessz a saját laborodban ahhoz szükségesek azok az eszközök amiket leírtam. Anélkül bizony nem fog menni. Valamint szükséges az Episkin sejtvonal és licenszének MEGVÁSÁRLÁSA (milliós tétel) anélkül nem fog menni. Ennek melyik részét nehéz felfogni?

    4, Nagy különbség van, hogy az Epsikinhez szükséges állati szövet (ami fájdalommentesen kinyerhető) vagy az állat szenved folyamatosan.

    5, SZTE MTA Biológia Központ állatház - be tudsz ide nézni, én is be tudok de nem erről beszélünk. Itt bizony durva előírások vannak mind technológiailag mind etikailag - de hát ugye Kína az nem SZTE (valamiért ezt nagyon nehezen érted meg)

    6, Félreértettél folyamatosan a NEM SZABÁLYZOTT állati kísérletek ellen dumálok, ezzel kezdtem a mondandómat és ezzel is zártam. Sőt azt is említettem, hogy nyilván szükség szerűségből, feleségeméknél is vannak állatkísérletek - csak pont itt van a különbség EU és Kína között. Egy patkányon való kísérlethez az állatott itt elaltatják - esetleg kómában tartják és biztosítják, hogy ne érezzen fájdalmat, majd mondhatni humánusan megölik. És ezzel nincs is semmi baj ez szükséges rossz. Viszont EU-ban sehol nem találsz olyat köszönhetően az előírásoknak, a szigorú etikai normáknak, hogy mondjuk akár csak egy egeret élve nyúzzanak meg mert az a legolcsóbb. (Nem kell altatószer, spéci eszközök és semmi). Ragozhatjuk ezt nagyon sokáig de te valami idealizált világban élsz ahol minden szép és jó és semmiért sem kell tenni - csak a buzi sötétzöldek magyarázzák a csúnyaságot.
    Megsúgom vágóhíd és vágóhíd között is óriási a különbség. Szintén nagy a különbség a nálunk működő rendszeresen ellenőrzött gyors halált biztosító vágóhíd között és a mindenféle zugvágóhíd között ahol még órákig szenvednek az állatok amíg ki nem múlnak. De tudom mi lesz a válaszod az összes ilyen elérhető videót a zöldek készítették propaganda célból... bár ilyen egyszerű lenne....